Statisk cache

Med statisk cache kan du definere hvor længe en kundes browser bruger en cahcet version af statiske elementer som f.eks billeder.

Fordelen ved dette er at; når en kunde besøger shoppen igen vil det kræve mindre trafik og derved give bedre svartid. Det vil dog også betyde at hvis der ændres billeder, så vil kunder ikke nødvendigvis kunne se ændringen før deres statiske cache udløber.

Bemærk at cachen er afhængig af elementets navn, så hvis du f.eks skifter et produktbillede til et helt nyt (med et andet navn), så vil der ikke blive hentet cachet indhold for det element.

Der kan læses mere om Google’s anbefalinger til det her: https://developers.google.com/speed/docs/insights/LeverageBrowserCaching