Produktkonfigurator

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Moduler

produktkonfigurator

Felt  Beskrivelse
Vis stykpris Indsætter en ekstra linje til produktkonfiguratoren med varens enkelt stk. pris.
Vis linje totalpris Hvis fravalgt skjules totalprisen, når der vælges varer fra variantlisten.
Hent varianttekst direkte fra produkt Betyder at varianter bruger teksten der er tastet på produktet. Alternativet er at skrive tekster mv. selv på produktkonfigurator varianten.
Sammenregn pris på vareliste Hvis aktiveret vil produktkonfiguratoren vise en sammenlagt pris på varelisten, den vil vise pris + evt. standard tilvalg.
Varenavne tekstlængde Bestemmer længden på varenavne

Se evt. mere om opsætningen af konfigurator varer HER

Eksempel på udseende af en produktkonfigurator vare:

produktkonfigurator2