Partner-ads.com

Felterne udfyldes jvf. de oplysninger du er oplyst af partner-ads.com:

675partnerads01

Det er også muligt at levere et XML-feed til Partner-ads.com indeholdende produktdata. Adressen til feedet (som oplyses til partner-ads) er følgende:

http://mit-domæne-navn.dk/admin/partner-ads-export.asp

Husk at erstatte “mit-domæne-navn.dk” med din egen shops domænenavn.

Eksempel på data i XML-feed:

<?xml version=”1.0″ encoding=”ISO-8859-1″?>

<produkter>

<produkt>

<kategorinavn>

<![CDATA[Frugt]]>

</kategorinavn>

<produktid>

<![CDATA[342]]>

</produktid>

<produktnavn>

<![CDATA[Pære]]>

</produktnavn>

<produktbeskrivelse>

<![CDATA[Saftig pære fra egen baghave]]>

</produktbeskrivelse>

<pris>2.50</pris>

<billedurl>http://shoptest02.testenv.dk/images/pear.jpg</billedurl>

<vareurl>

<![CDATA[http://shoptest02.testenv.dk/shop/paere-222p.html]]>

</vareurl>

</produkt>

</produkter>