Shop indstillinger

Under shopindstillinger findes flere hundrede flueben, der vil kunne få shoppen til at reagere som du ønsker det i bestemte situationer,
og slår funktioner til eller fra, og bestemmer eksempelvis om priser i shoppen skal vises med eller uden moms.

Under fanebladene, der hver har deres undermenu, vil du kunne læse mere om eksempelvis billeder i shoppen,
eller layout der eksempelvis bestemmer hvor mange produkter der vises på forsiden.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside