Mediearkiv

Der findes videohjælp til emnet. Se den ved at klikke her

Mediearkivet giver mulighed for at uploade billeder, video, egne html sider mv. til shoppen.
Det er her man skaber sig et overblik over de grafiske elementer der bruges på varer, design osv. i shoppen.

5101mediearkiv01

1. Åben Mediearkiv
  2. Knappen Upload fil(er) (2) benyttes, når der skal uploades nyt materiale (hentes nyt materiale ind i mediearkivet).
  3. Mappestrukturen, hvor der med et enkelt venstre-klik kan ses indhold i mappen og med mulighed for at højre-klikke for at få flere valgmuligheder.
  4. Filerne er vist i alfabetisk rækkefølge og med mulighed for at åbne og se indhold. Kan slettes ved markering og tryk på det røde ikon i værktøjslinjen (se toppen).
  5. Med knappen Vis miniature billeder (5) kan man aktivere et thumbnail (miniature billede) udfor den enkelte fil, såfremt der er tale om en billedfil.

Bemærk: Ved manglende billeder: Husk at opdatere Images mappen, ved at højre-klikke på den og vælge opdater mappe (3).

5101mediearkiv02