Kelkoo

Kelkoo er en del af Partnermodulet.

Opsætning:

Her tastes information oplyst ved tilmelding hos Kelkoo:

674kelkoo01

De 6 første felter skal kun udfyldes, såfremt disse oplysninger er udleveret fra Kelkoo, og kun hvis webshoppen er tilkoblet Tradedoubler tracking hos Kelkoo.

Der er hos Kelkoo mulighed for at tilmelde sig flere forskellige programmer. Eksempelvis simpel og avanceret, der henholdsvis muliggør listevisning af varer og søgning af shoppens varer på Kelkoo. Informationer for at sætte Kelkoo Partnerprogram op korrekt, forefindes i tilmeldingen til Kelkoo. Kontakt eventuelt Kelkoo for yderligere informationer om forskellen på deres produkter.

Bemærk! – desuden, at DanDomain Webshop Partnerprogram under “Tradedoubler” ikke nødvendigvis er det samme som at have en egentlig konto hos Tradedoubler.

Flere sprog:

Det er muligt at få Kelkoo eksport til at virke, så prisopdatering fungerer på flere sprog, med flere forskellige valuta. Dette gøres ved at oplyse ovenstående “Vareliste” og “Kategori liste” til Kelkoo (fx. Norge), samt informationer om, hvilket sprog id der findes for Norge. Herefter tilføjes blot følgende:

?SetLangID=3

hvis eksempelvis det norske sprog har id nummer 3.

Sprog id, findes under Opsætning –> Sprog –> og holde musen over ud for sproget.