Egen HTML- eller asp-side

Der kan laves egne html eller asp sider. Eksempelvis til konkurrencer, PostDanmark portotakster, eller lign. Der kan linkes til disse fra topmenuen, eller de kan bruges som mellemsider til produktgrupper.

MTPnyhedsbrevside
Siderne uploades via FTP, eller ved at benytte shoppens hjaelp/administration/mediearkiv/mediearkiv/”>mediearkiv.
(Vi understøtter ikke ASP-komponenten ifm. formmail o.l.)


Du finder dokumentationen til DanDomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x