Fanebladet Relaterede

Relaterede
Husk at købe

Relaterede

Her kan du vælge, hvilke produkter der skal være relaterede til det pågældende produkt og dermed vises på en “mini-vareliste” under produktet. Det kunne eks. være, hvis varen er et spisebord, at man så ønsker at henvise til en stol, der passer til bordet.

De relaterede varer vil vises under produktet som en slags “mini-vareliste” og vil tage layout fra den almindelige vareliste. Hvis du buger Avanceret Designer Modul til at designe dit produktkort, kan du også oprette en specifik underskabelon til produktkortet til at håndtere relaterede varer og på den måde få et specifikt design på denne “mini-vareliste”.

FaneRelateredeProdukter

Flere funktioner er tilgængelige:

Tilføj relateret vare: Her vælges, hvilken vare du ønsker at relatere til. Du kan søge dig frem til den ønskede vare.

FaneRelateredeProdukterDial

Se struktur: Ved at vælge et produkt, der allerede er tilknyttet som relateret produkt kan du se dettes produkt struktur. Altså hvilken gruppe produktet ligger tilknyttet.

Sortering: Der er mulighed for at ændre i sorteringen af de relaterede varer. Det gøres ved at bruge de to pile til højre i vinduet med de relaterede varer, ved tryk på disse vil den markerede vare enten rykke op eller ned.

Husk at købe

Nederst på siden kan du vælge at tilknytte “Husk at købe” produkter. Funktionaliteten af disse er beskrevet nærmere i sektionen: Husk at købe produker

FaneRelateredeHuskatKoebe

Tilføjelse, struktur og sortering fungerer på samme måde som ved relaterede varer (Se ovenfor).

Felterne Produktspecifik overskrift og Produktspecifik underoverskrift bruges til at overstyre de samme felter sat generelt under de generelle indstillinger for Husk at købe produkter. Det vil sige at hvis du efterlader felterne tomme her, vil shoppen bruge de generelle tekster. Og hvis du udfylder felterne direkte her produktet vil disse blive brugt på dette produkt (og kun dette) i stedet for de generelle tekster.