Swipbox

For at du kan udskrive en label gennem Swipbox systemet skal shoppen først sende disse data over til Swipbox. Dette gøres ved en såkaldt labelkørsel. Den består af to handlinger. Markering af de ordrer der skal overføres og så selve kørslen.

Bemærk: Swipbox labelkørslen er først tilgængelig efter at du har indsat API nøglen til Swipbox under Indstillinger -> Admin Brugere.
Læs mere om SwipBox opsætningen her

Markering af ordre til labeleksport og kørsel

På ordreoversigten kan du ud for én eller flere ordrer sætte et flueben (1) og herefter trykke på marker til labeleksport ikonet (2). Ordren får nu et tandhjul ud for sig, som indikerer at den er klar til kørsel (3)

swipbox label

Når du vil starte selve labelkørslen, så sikrer du dig at Pakkelabels står til ”SwipBox” (4) og trykker derefter på ”Start labeleksport af klargjorte ordrer” (5).
Shoppen vil herefter starte en overførsel af ordrenes leveringsinformationer til SwipBox og når den er færdig med det vil den komme op med information om hvor mange overførsler der gik godt og hvor mange der fejlede. Der vil samtidigt også være et link til en PDF fil indeholdende de oprettede labels, som nu kan printes og sættes på pakkerne.

swipbox label 2