Kan shoppen håndtere betaling med kreditkort?

Ja, det kan shoppen godt. Det kræver at du ansøger Nets om en indløsningsaftale, samt at du bestiller DanDomain’s Betalingsmodul.

– Nedenfor skitseres hvad der skal gøres for at få kreditkort betaling på shoppen:

  1. Tag stilling til hvor mange korttyper du ønsker. Da Nets tager betaling for både Dankort og internationale kort skal man indstille sig på en udgift til dette. Både i abonnement årligt, samt transaktionsafgift. Priser på dette kan ses på Nets hjemmeside
  2. Ansøgning om en Nets indløsningsaftale kan gøres fra Dandomains hjemmeside. Husk at læse de få punkter der er beskrevet på siden, til hjælp i din tilmelding.
  3. Bestil DanDomain’s betalingssystem – dette kan gøres samtidigt med en eventuel ordre på shoppen.

Forbered dig på Nets.
Det er vigtig at du tager stilling til:

– Domænenavnet: Her går Nets ind og validerer om det er vedkommende som tilmeldes en indløsningsaftale, der også står som ejer af navnet. Domæne ejeroplysninger kan findes ved at bruge DanDomain domænetester øverst på hjemmesiden

– Bank: Her går Nets typisk ind og tager kontakt til din bankrådgiver for at få stillet en form for bankgaranti, eller godkendelse af din forretning fra bankens side.

– Kreditkort logo: Det er vigtig at have Nets logoer for de kreditkort du ønsker at kunne modtage, synlige overalt på din shop. Altså, ligegyldig hvor dine besøgende går hen på din site, skal det være muligt at se disse logoer. Nets logoer til internethandel.

– Depositum: I særlige tilfælde kræver Nets at der lægges et depositum på op til kr. 25.000,- for at kunne få en indløsningsaftale.

– Ordrebekræftelse: Det er meget vigtig, at du får dine tekster, du sender tilbage til kunder, der laver ordrer korrekt sat op. Altså, du skal informere dine kunder om returret, hvornår du trækker pengene, samt anden information der er værd at vide omkring indbetalingen og ordren. Evt. med link til forretningsbetingelser og lignende.


Du finder dokumentationen til DanDomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x