Rabatkoder

Se videohjælp om salgsrabat

Bemærk: Rabatkoder kan kun benyttes ved køb på eller over gavekortets værdi.

For at undgå, at rabatten overstiger det købtes værdi sættes minimumskøb til kr. 1,- hvorefter det er krævet at købe varer der overstiger gavekortets værdi.
For at kunder skal kunne bruge en rabatkode skal de kunne tastes af kunden:

Opret et ordrefelt af typen: Rabatkode, som findes under Design –> Ordrefelter. Benyt et af de såkaldte reserverede felter. Her Reserveret felt 1:

rabat_ordrefelt

Opsætning af rabat
rabatkupon

Felt  Beskrivelse
Rabatkode Her tastes koden der skal bruges
Rabattekst Teksten udskrives på ordrebekræftelser, når der bestilles, samt som en tekst i kurven.
Rabat varenummer Rabatten kan angives som et varenummer. Denne kan ikke have samme varenummer som almindelige varer, og er derfor unik.
Bemærk: Der skal angives et varenummer til rabatten.
Rabat udløber Her kan angives x-antal ordrer der maksimalt må anvende rabatkoden, før den deaktiveres.
Direkte rabat link Denne kan eksempelvis indsættes som link i et nyhedsbrev, eller til kunder der har fået eller købt adgang til at bruge rabatkoden

I shoppen kan ordreforløbet med ovenstående opsætning se således ud:

• Kunden lægger varer i kurven
    rabatkode2

• Indtaster sine oplysninger, som normalt, og taster rabatkoden der er blevet oplyst kunden.
    rabatkode3

• Når kunden trykker videre, opdateres kurven med rabatinformation.
    rabatkode4

Værktøjsmenu og ikoner

image78

Ikon  Beskrivelse
 rabatikon2– Begrænset brug af kode – aktiv Salgsrabatter der benytter kode og kun kan benyttes et begrænset antal gange og stadig ikke er brugt maks antal gange
 rabatikon3– Begrænset brug af kode – deaktiv Salgsrabatter der benytter kode og kun kan benyttes et begrænset antal gange og ikke længere kan benyttes, da de er brugt maks antal gange
 rabatikon4– Ubegrænset brug af kode Salgsrabatter der benytter kode og kan benyttes et ubegrænset antal gange
 rabatikon5– Med kode Alle salgsrabatter der benytter kode
rabatikon6 – Uden kode Alle salgsrabatter der Ikke benytter kode
rabatikon7 – Vis alle Viser alle salgsrabatter
image256 – Eksport Eksporterer alle salgsrabatkoder til en .txt fil. Det er muligt at eksportere med alle data fra Import/eksport 6.0
image253 – Vælger alle Vælger alle mulige emner