Who-is-on(modul)

Generelt

Who-is-on modulet giver et overblik og øjebliksbillede af, hvad der foregår i din forretning, hvordan kunderne navigerer i butikken, hvor mange der har været online de seneste 3 dage, hvad der ligger i kurven, og meget mere. Det gør det derfor nemt at vide, hvad der foregår i forretningen.

Eksempel

Når who-is-on modulet er aktiveret på forretningen, vil der være tilgang til dette via forsiden, og et link ind til visningen af besøgende:

62who-is-on01

På oversigten for “Besøgende online” ses ip-adresser på de kunder der er aktive på forretningen, samt deres kurv beløb. Skulle disse være igang med at handle og har indtastet kundeinformationer, vil kundens kundenummer blive vist istedet. Hvis kunden er logget ind som B2B kunde, vil dette også fremgå af visningen, og det er muligt at trykke på links til de aktive kunders session for at se yderligere informationer om, hvordan kunden har navigeret samt, hvad den sidste side er kunden har besøgt i forretningen:

62who-is-on02

Detaljerne for kunden vises som nedenfor, ved at trykke ind på linket for kunden. Her vises sessionsid, hvem kunden er, hvornår og hvor lang tid kunden har været online i forretningen, indholdet af kurven og hvilke sider der er besøgt.

I nedenstående eksempel har kunden først været inde på produktgruppen “Bukser”, derefter siden “Profil”, og så ind på produktgruppen “Trøjer”. I gruppen “Trøjer” har kunden klikket ind på produktet “Trøje med tryk”, og kommet denne vare i kurven. Kunden har fra kurven trykket sig videre til bestilling, er logget ind, og er nu ved bestil step 2, hvor valg af betalings og forsendelsesmetode foretages:

62who-is-on03

Teknisk info:

20 minutters udløb:
Når en kunde åbner forretningen og navigerer rundt på siden, startes en session for den enkelte kunde. Når vedkommende ikke længere navigerer rundt på siden, eller lukker siden ned, vil denne session udløbe efter 20 minutter. Hvis kunden bliver i shoppen vil sessionen blive holdt i live.

Handlende kunder / kunder der er logget ind:
Her gives mulighed for i listeform at se kundenumre på handlende kunder i forretningen, så snart de er kommet ind i butikken og er “logget ind”. Enten login som B2B kunde, eller kunden har indtastet sine kundeinformationer i forbindelse med en ordre.


Du finder dokumentationen til Dandomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x