Import / Eksport

I menuen kan der læses mere om import/eksport modulet, og de mange muligheder det giver.
Det bliver primært brugt til at vedligeholde varelageret, da man nemt kan rette eksempelvis lagerstatus og uploade filen til shoppen.

Mulige eksportformater er CSV og XML. Hvoraf CSV kan åbnes i Excel regneark, og XML er mere benyttes til automatiske opdateringer ved hjælp af ekstern database.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside.