Hvis du har brugt den gamle gavekorts funktion

Den nye gavekortsfunktion kan bruges i stedet for den gamle funktion, hvor man kunne bruge salgsrabatter for at tilnærme en gavekortsfunktion. De to funktioner er helt uafhængige af hinanden og der er ikke noget til hinder for at du bruger den ene, den anden eller for den sags skyld begge. Vi anbefaler dog at du bruger den nye funktion.

Du skal være opmærksom på, at ved skiftet vil du sikkert stadig have udestående gavekort på den gamle metode, som stadig skal kunne indløses af dine kunder. Den gamle funktion bruger et indtastningsfeltfelt på Bestil step 1, mens den nye bruger en betalingsmetode på Bestil step 2. Vi anbefaler derfor at du i overgangsperioden indsætter tekster disse 2 steder med besked om at de skal bruges for gavekort udstedt henholdsvis før og efter datoen for dit skift af funktion.