Kundegrupper

Kunderne kan inddeles i grupper med funktionen kundegrupper, der findes under menupunktet kunder.

563kundegrupper01

Derefter kan man se en oversigt der viser de oprettede kundegrupper.
Den der er markeret med en stjerne bliver valgt som standard, når der oprettes en ny kunde.

563kundegrupper02

Vælger man en af kundegrupperne kan man redigere den.
Kundegruppenummeret er et internt id for gruppen og kan ikke ændres, men man kan definere om gruppen skal være standard for alle nye kunder, samt vælge om kunder tilknyttet denne kundegrupper altid skal have gratis forsendelse:

563kundegrupper03