Tilbud

Her vises eksempler på et direkte link til shoppens indbyggede funktion for at generere en vareliste med alle tilbud.

Domænenavnet i eksemplerne skal erstattes af eget domænenavn. I eksemplerne nedenunder skal http://642142.shop07.dandomain.dk altså erstattes af eget domæne http://www.deres-domain.dk

Et link fra shoppen (f.eks. på forsiden) kan se sådan ud: /shop/specialoffer-ALL-1.html

Et link til shoppen, f.eks. fra et nyhedsbrev, kan se sådan ud: http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/specialoffer-ALL-1.html

Hvis der benyttes et alias, skal det indgå i linket til shoppen:

image25

I eksemplet hedder alias’et B2B, og linket vil så se sådan ud:

http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/B2B/specialoffer-ALL-1.html

Bemærk at specialoffer-ALL-1.html er case sensitive, hvilket vil sige at der er forskel på store og små bogstaver. Derfor skal det skrives nøjagtigt som det står.

• Ved link fra shoppen skal der ikke sættes noget domænenavn eller lignende foran linket. Linket skal være relativt.