Fritekstvarianter

Med Fritekstvarianter kan slutkunden taste tekst ved afgivelse af ordre.

Eksempler kunne være:

• Hvis du sælger klistermærker, kan kunden taste en tekst der skal stå på mærket
  • Hvis du sælger varer, hvorpå der skal indgraveres tekster eller bogstaver.

Oprettelse af varianter som fritekst kan inddeles i følgende steps:

1. Opret din fritekstvariantgruppe under Produkter –> Variantgrupper.
  2. Tryk nu 533fritekstvariant01 for at oprette din fritekstvariantgruppe.
  3. Indtast nu dine variantgruppe informationer og tryk 526produkttyper02.
    Bemærk! det er vigtig at markere for Bruges fritekst inden du trykker 526produkttyper02
  4. 533fritekstvariant02
  5. Find nu din vare, hvorpå den nyoprettede fritekst skal bruges. Find fanebladet Varianter og vælg fritekstvarianten.
    Husk at trykke 526produkttyper02.
  6. 533fritekstvariant03
    Din fritekstvariant er nu oprettet