Spar30.dk

Spar30.dk er en del af Partnermodulet.

Endvidere skal der laves en aftale med spar30.dk HER

Opsætning

Opsætningen af Spar30.dk sker under Partnerprogram –> Spar30.dk:

679spar30dk01

Butiks id: Her indtastes “Butiks ID” som bliver udleveret af spar30.dk, efter tilmelding hos dem.

Live/test : Denne bestemmer om funktionen er aktiveret (Live), eller kører i test mode (Test).

Sikkerhedsnøgle : Denne udleveres af spar30.dk, efter tilmelding hos dem.

For at kalde andre sprog end standardsprog skal der tilføjes en sprogparameter:

http://www.eksempel.dk/admin/spar30-export.asp?SetLangID=28