Spar30.dk

Spar30.dk er ikke længere en del af partner modulet, da spar30.dk har nedlagt deres service.

Spar30.dk er en del af Partnermodulet.

Endvidere skal der laves en aftale med spar30.dk HER

Opsætning

Opsætningen af Spar30.dk sker under Partnerprogram –> Spar30.dk:

679spar30dk01

Butiks id: Her indtastes “Butiks ID” som bliver udleveret af spar30.dk, efter tilmelding hos dem.

Live/test : Denne bestemmer om funktionen er aktiveret (Live), eller kører i test mode (Test).

Sikkerhedsnøgle : Denne udleveres af spar30.dk, efter tilmelding hos dem.

For at kalde andre sprog end standardsprog skal der tilføjes en sprogparameter:

http://www.eksempel.dk/admin/spar30-export.asp?SetLangID=28