DIBS (modul)

BEMÆRK: For alle ordrer gælder det at man bør sikre sig at transaktionen er gået igennem til betalingssystemet og er gyldig, FØR varen afsendes. Visningen af om en ordre er gennemført eller ej er kun vejledende.

Med DIBS modulet vil man under Indstillinger –> Betaling i feltet Betalingsløsning kunne vælge DIBS, hvorefter nedenstående fremkommer:

dibs1

BEMÆRK: Hvis DIBS benyttes, og man ikke bruger DIBS eget betalingsvindue, så er det vigtigt at man henvender sig til DIBS kundeservice, og beder dem aktivere indstillingen “Allow to send carddata”, samt gør dem opmærksom på at man er bekendt med PCI reglerne. Ellers vil man kunne opleve at ikke alle betalinger registreres korrekt.

Overskrift Beskrivelse
Vælg betalingsløsning Vælg DIBS
Forretningsnummer Her tastes forretningsnummeret modtaget fra DIBS
Brug DIBS betalingsvindue Bestemmer om indtastningssiden skal benytte DanDomains betalingsvindue (understøtter det sprog betalingsmetoden er tilknyttet), eller

DIBS betalingsvindue (understøtter som udgangspunkt svensk men kan tilrettes til andre sprog under Tekster/knapper –> Kreditkort betalingsside –> DIBS. Her rettes “sv” til en anden af DIBS sprogparametre.)

Status Bestemmer om betalingsmetoden kører live eller i testmode.

BEMÆRK: Hvis kunder har en pop-up blocker installeret, vises pop-up til betaling, ikke. Derfor kan man med fordel rette sin DIBS Information (Den tekst der vises i shoppen mens betalingsvinduet er åbent) til at indeholde et link der manuelt kan åbne vinduet. Linket kan se sådan ud:

CLICK <a href=”javascript:submitDeltapay();”>HER FOR BETALINGS VINDUE</a>

Linket tilføjes den eksisterende kode i shoppen under Design –> Tekster/Knapper –> Kreditkort Betalingsside i feltet DIBS Information:

dibs2