nShift (Pacsoft Online)

nShift Delivery (tidligere Unifaun Online, også kendt som Pacsoft Online igennem Postnord) er et forsendelsessystem til håndtering af pakkelabels og trakingnumre mv. i samarbejde med udvalgte speditører. Med nShift kan du nemt gøre ordrer klar til forsendelse til både ind- og udland til virksomheder og private. I denne guide gennemgår vi opsætning af nShift med Postnord.

Vedr. Pacsoft Onlines overgang til nShift

Via følgende link kan du læse mere omkring overgangen fra Pacsoft til nShift:
Pacsoft Online udfases – oftest stillede spørgsmål

Opsætning

Når du har fået en aftale med nShift skal aftaleinformationerne indsættes i shoppen. Hvis du kommer fra Pacsoft og er gået over til nShift kan det være at oplysningerne (brugernavn og adgangskode) er blevet overført og bibeholdt i din nShift aftale. Hvis ikke kan det f.eks. skyldes krav til adgangskoden som er blevet ændret, hvilket kræver at du indsætter den nye adgangskode i shoppen.

Gå til Indstillinger > Admin brugere > Rediger din bruger med rollen Administrator. Indsæt dine nShift oplysninger nederst på siden som vist her:

Husk at gemme dine ændringer.

Herefter skal du opsætte en forsendelsesmetode til at benytte nShift. Gå til Indstillinger > Forsendelse opret eller vælg en eksisterende forsendelsesmetode, der benyttes til forsendelser med Postnord. Her vælges “nShift” i dropdown menuen “Vælg pakkelabel system“:

Husk at gemme dine ændringer.

Læs mere om opsætning af forsendelsesmetoder her.

Du finder dokumentationen til Dandomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x