Produkter

Under fanebladet “Produkter“, finder du langt de fleste af alle shopindstillinger.
Det er på denne side at alle indstillinger om hvordan produkter skal vise og opføre sig er placeret.
Noter også at i bunden af siden under diverse er nogle vigtige punkter, eksempelvis hvordan shoppen skal opføre sig overfor Google, og mulighed for at trække et produktfeed til Google.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside