Forside

Findes i shoppen her: Indstillinger –> Shopindstillinger –> Fanebladet Layout

Forside

Felt Beskrivelse
Dynamisk skift af forsidevarer vilkårlig visning af varer der vises på forsiden.
Vis top 10 mest solgte produkter Forudsætter et forsidelayout der understøtter dette er valgt.
Vis top 10 mest viste produkter Forudsætter et forsidelayout der understøtter dette er valgt.
Antal produkter på forside Her vælger du hvor mange produkter der skal vises på shoppens forside, vær opmærksom på at antallet typisk skal passe til det valgte skin eller en egen forsideskabelon.
Vejl. udsalgspris Her vælger du om “vejl. udsalgspris”, hvis den er indtastet på selve varen, skal vises på forsiden. Vær opmærksom på at dette ikke er det samme som produkttilbud.
Vis besparelse Vælger om besparelse i forhold til vejl. udsalgspris skal vises. Vær opmærksom på at dette ikke er det samme som produkttilbud.