Eksempel script til Betalings API

Nedenfor finder du kildekoden til et php script, der simulerer et betalingsflow gennem betalings API.

Læs dokumentationen til Betalings API her

Scriptet demonstrerer de grundlæggende principper som opsamling af variabler fra shoppen, hvordan man anvender checksumme og hvordan callbacks fungerer. Scripet er selvdokumenterende og på engelsk, så det er mest tilgængeligt for evt. eksterne programmører.

Du kan bruge scripet som udgangspunkt for din egen integration eller du kan bruge det til inspiration. Scriptet er leveret som det er og DanDomain supporterer ikke dets funktion og tager forbehold for evt. fejl i koden. Det er kun tænkt som et eksempel til at få dig igang.

Scriptet er funktionelt, hvilket vil sige at du kan kopiere det direkte ind i et php dokument, uploade det til et php websted og så kalde det fra en betalingsmetode i DanDomains webshop.

Opsætning

• Betalingsmetoden skal have Betalings API sat som betalings løsning (Hvilket kræver at appen er aktiv for shoppen)
  • Forretningsnummer feltet bruges ikke til noget i scriptet, da der ikke rent faktisk er et eksternt system at snakke sammen med.
  • API URL skal du udfylde med en absolut URL til et php website hvor du ligger scripet live på nettet.
  • API key er i eksemplet “aaa”.
  • API complete order key er i eksemplet “bbb”.
  • Status feltet bruger scriptet aktivt. Hvis du sætter den til “live” simulerer scriptet en betaling der går godt og hvis du sætter den til “test” simulerer scriptet at betalingen fejler.
  • Tilladte korttyper bruges ikke aktivt til noget af scriptet.

Herunder følger scriptet