Varekort

Find det i shoppen her: Design –>  Skins  –> Varekort

Klikker kunden på billede eller infoknap på varelisten, vises tilhørende varekort.
Hvad der skal med på varekortet, er valgfrit: varianter, visning af relateret vare, lagerstatus, forventet leveringstid, leverandørvarenummer og link til producenter.
Hvis varen findes i flere varianter, vises disse i en drop-down menu.

Alle tekster kan rettes under Design –> Tekster/knapper  –> Varekort

image99

Varekort kan have forskellig udseende. Eksempel herpå, med brug af varianter:

varekort billed2

Se mere om varianter her: Avancerede varianter