Gebyrer

Gebyrer kan sættes op på flere måder.

Det er muligt at lave gebyrer i form af:

1. Et fast beløb i sprogets standardvaluta, eller
  2. Som en procentsats af beløbet på varen, som gebyret er tillagt.

Oprettelse af gebyrer

• Start i menuen under Produkter –> Gebyrer:

Opret eller rediger gebyret, der skal tillægges varen. Opret med 58gebyr02 eller rediger med  58gebyr03

58gebyr01

• Der skal vælges om beløbet skal være inkl. eller ekskl. moms mv. Husk, at tilføje det leveringsland, hvor gebyret benyttes.

58gebyr04

• Når et gebyr oprettes eller redigeres, kan man i menubaren i toppen tilføje eller fjerne varer ift. gebyret

58gebyr05

• Tryk på Tilføj gebyr på produkter knappen for at tilføje varer til gebyret.

58gebyr06

• Popup for valg af, hvilke produkter der skal bruge gebyret vælges nu. Husk, det kan være en fordel at sætte anmærkning i flere ad gangen, så det er nemt at tilføje mange på én gang.

58gebyr07

• Nederst vil der nu være tilføjet x antal varer til gebyret.

58gebyr04

• Ved tryk på varenavne i listen for “brug gebyr for disse produkter”, går direkte ind på varen, hvortil gebyret er lagt

58gebyr08

• Ude i forretningen vises ikke gebyrets andel af varen.

58gebyr09

• På ordren, vil der være tilføjet en varelinie for gebyret der tillægges.

58gebyr10