Kundecenter

Kunder kan logge ind i Kundecenter med brugernavn (telefonnummer eller mailadresse) og password.

• Her er en oversigt over tidligere ordrer.
  • Der er desuden link til varer for nem genbestilling (af varer der IKKE har varianter)
  • samt oversigt over afgivne ordrer.

Kundecenter login

Man laver et topmenulink til kundecenter i administration under Design –> Topmenu:

image769

Siden man linker til hedder customer.html og redigeres under Design –> Skins –> Kundecenter (se overskriften “Kundecenter design”).

I shoppen vil det se således ud efter tryk på linket Kundecenter i Topmenuen.

Kundecenter_02

Efter login:
Kundecenter_03

Kundecenter design

Design defineres under Design –> Skins:

image62

Skins:

Alle elementer kan sættes op, så det passer til shoppens design:

image770

Tekster/knapper:

image771

Under Forsidetekst kan man definere den første side kunden ser efter login.
Som standard vil kunden få beskeden som ses i billedet nedenfor, og variablen [[CUSTOMERNAME]] vil erstattes af kundens navn.
Med funktionen Indsæt variabel kan indsættes en række informationer.

image93

Layout på Stamdata og Ordre er ikke muligt udover farve, font og fontstørrelse. Dog kan man designe Ordredetaljer.

image814

Der findes en standardskabelon for Ordredetaljer og vælges med knappen Skabeloner

image820

Der findes flere varianter under knappen Indsæt varianter, hvis der skulle være brug for dette, eller man vil designe sit eget layout.

image821