Periodestyring

Bemærk: hvis man har mere end et sprog: Periodestyring foregår på tværs af sprog!

Opret ny periode ved at trykke på: 523-opret
Slet periode ved at trykke på: fjernlinje

523-oversigt

Tip: Hvis et periodenummer som i eksemplet P1 herover er grå, indikerer det at perioden er i brug
Ved opret af periode, kommer der et Pop-Up-Vindue med en kalender, hvor man vælger Start- og Slutdato.

523-kalender

Perioder kan aktiveres og deaktiveres efter behov, og der kan rettes i start & slutdato på en periode ved at trykke på kalender tegnet.
Bemærk: Den aktive periode fungere “fra og med” startdatoen “til og med” slutdatoen.