Producenter

Her kan oprettes, redigeres eller slettes producenter:

Producenter oprettes ved at trykke på: 525opretprod
Slet producenter ved at trykke på: fjernlinje

producenter-oversigt

Producent ID: ID’et på producenten er selvbestemt, og bruges i tilfælde af at man skal importere eller eksportere producenter
Producent navn: Skriv her navnet på producenten, som det skal stå på shoppen
Link: Skriv her et evt. link til producenten, som vil virke med producentnavnet i shoppen
Alternativ tekst på link: Skriv alternativ link tekst, for søgemaskine optimering
Slet: Tryk på krydset for at slette en oprettet producent

Hvis visning af producent er slået til under shopindstillinger vil der vises et link i shoppen:

link-til-producent-produktkort

Bemærk: Hvis der benyttes avanceret design skabeloner, skal variablen manufactors-variabel indsættes for at producenter vises.