Javascript events (Teknisk)

Følgende er henvendt til design partnere eller andre der vil arbejde med produkt filteret gennem egen kode.

Dette er en liste af javascript events som du kan gøre brug af.

• function beforeFilteredListLoaded(){ // Can be overwritten }
  • function filteredListLoaded(){ // Can be overwritten }
  • function filteredListLoadedAfterRender() { // Can be overwritten }

De forskellige events er tomme funktioner fra shoppens side, så du kan indsætte hvad ønsker i dem. Det kan f.eks. bruges til at indsætte en “spinner” animation, mens filteret arbejder, så kunderne ved at siden laver noget.

Når en vareliste loader første gang, så kaldes filteredListLoadedAfterRender som den eneste.

Når en bruger så trykker på en funktion i filteret der skal får produkterne på siden til at reloade, så kaldes først beforeFilteredListLoaded inden kaldet til filter indekset laves.

Efter shoppen har modtaget returkald, så kaldes først filteredListLoaded og efterfølgende filteredListLoadedAfterRender efter siden er færdig rendered.