Styling af gavekort (Avanceret)

Hvis du gerne selv vil styre font, farve og positionering af teksten på gavekortet, er du nødt til at gøre dette ved at indsætte en CSS style i din shop.

Selve stylen skal formateres som en xml fil, der skal hedde ”styles.xml ” og skal uploades til en mappe der hedder ”/images/design/giftcertificate”. Du kan gøre dette enten via dit mediearkiv eller via FTP. Mappen ”giftcertificate” er ikke oprettet i forvejen, så det skal lige gøres først.

Et eksempel på filens indhold ser sådan her ud:

BEMÆRK: Filen skal indeholde alle elementerne for at fungere. Du må altså ikke kun “plukke” dem du skal bruge.

Du kan i filen gøre brug af følgende fonte:

• Courier
  • Courier-Bold
  • Courier-Oblique
  • Courier-BoldOblique
  • Helvetica
  • Helvetica-Bold
  • Helvetica-Oblique
  • Helvetica-BoldOblique
  • Symbol
  • Times-Roman
  • Times-Bold
  • Times-Italic
  • Times-BoldItalic

Hvis du ligger noget kode ind i filen der ikke virker, vil shoppen bruge standard formateringer i stedet