Alternativ Tag Manager URL

Introduktion

Via feltet Alternativ Tag Manager URL kan du henvise til en valgfri tag manager. Indsæt den ønskede URL i feltet for at sende data til den pågældende adresse.

Sådan gør du

Gå til Indstillinger > Shopindstillinger og rul ned på siden til sektionen Tracking. Indsæt den ønskede URL i feltet Alternativ Tag Manager URL:

Ved benyttelse af Alternativ Tag manager URL forventes det, at scriptfilen gtm.js forefindes på den modtagende server som vist i dette uddrag fra kildevisningen i browseren:

Bemærk: Indholdet i filen gtm.js skal du sørge for selv at supplere, da vi med denne mulighed blot stiller funktionaliteten til rådighed i shoppen.