Title- og metatags

Findes i shoppen her: Indstillinger -> Title- og metatags

Her kan du oprette egne metabeskrivelser og titletags til siderne i shoppen. Dette medhjælper, at standardsider lettere kan målrettes unikke søgeord.

BEMÆRK: At denne funktion ikke kan benyttes til varelister.

Indhold
  1. Oprettelse
  2. Avanceret

1. Oprettelse

Klik på  øverst på siden for at oprette en ny række i tabellen. På rækken kan du indtaste den ønskede adresse samt titletag til adressen. Derudover kan du i tabellen se, om en side har tilknyttet metabeskrivelse og/eller eget indhold (i head-sektionen).

Tryk på redigér-ikonet  til venstre i tabellen ud for den ønskede adresse for at få adgang til metabeskrivelse og eget indhold.

Adresse

Her angiver du den relative sti til siden, som du ønsker at lave tilføjelsen til. Den relative sti er stien til siden – men uden selve domænenavnet (eksempelvis /shop/showbasket.html).

Titletag

Her angiver du det titletag, som skal benyttes på siden. Titletag er bl.a. den titel, der vises på søgeresultater.

Metabeskrivelse

Her angiver du din metabeskrivelse for den specifikke side. Beskrivelsen vises bl.a. lige under titletag i søgeresultater.

2. Avanceret

I feltet Eget indhold kan du skrive kode direkte i head-sektionen på siden. Tilføj eksempelvis canonical-tags, hvis du har sider med identisk eller lignende indhold.

BEMÆRK: At feltet betegnes som et avanceret felt, og der ydes som udgangspunkt ikke support på indhold i feltet.