Top 10 Mest Viste

Her vises eksempler på et direkte link til shoppens indbyggede funktion for at generere en vareliste med de 10 mest viste varer / produkter i shoppen. Antallet af varer der skal vises kan ændres med et ekstra parameter, hvilket også vil blive demonstreret.

Domænenavnet i eksemplerne skal erstattes af eget domænenavn. I eksemplerne nedenunder skal http://642142.shop07.dandomain.dk altså erstattes af eget domæne http://www.deres-domain.dk

Et link fra shoppen (f.eks. på forsiden) kan se sådan ud: /shop/toplist-1-10-1.html

Et link til shoppen, f.eks. fra et nyhedsbrev, kan se sådan ud: http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/toplist-1-10-1.html

Hvis der benyttes et alias, indgår det i linket til shoppen:

image25

I eksemplet hedder alias’et B2B, og linket ser sådan ud: http://642142.shop07.dandomain.dk/shop/B2B/toplist-1-10-1.html

Bemærk:

• Tallet markeret med rødt afgør, hvor mange produkter der vises. Ændres dette fra 10 til for eksempel 15, vil man i stedet få vist en liste med de 15 mest viste varer.
  • Normalt opdateres listen for mest solgte og mest viste varer kun hver 12 time. Hvis man som shopejer vil tvinge shoppen til at opdatere listen, kan dette gøres ved at kalde shoppens forside, og tilføje følgende parameter: ClearTopViewedCache=1Eksempel: /shop/frontpage.html?ClearTopViewedCache=1

Man kan desuden få top 10 mest viste ud som et RSS feed, hvordan dette gøres er beskrevet her:

RSS feeds i Dandomain Webshop

• Ved link fra shoppen skal der ikke indsættes noget domænenavn eller lignende foran linket. Linket skal være relativt.