Gavekort Generelt

Gavekort_intro

Gavekort Features

– Dine kunder får med ordren et link til en pdf fil indeholdende et pænt gavekort der printes ud. Du kan redigere dette kort.
– Dine kunder kan vælge kun at indløse en del af sit gavekort på én ordre og gemme resten til en senere ordre.
– Du kan gøre det muligt at lade kunden bruge flere gavekort på samme ordre.
– Restbeløb kan gemmes enten på kundens profil, så kunden ikke behøver at holde på gavekortet eller på gavekortet, så kunden ikke behøver huske sin profil (Vælges ved opsætning)
– Du kan administrere udestående gavekort fra en enkel administration, ændre beløb og se omsætning for perioder.

Indhold

Gavekort er større funktionalitet i shoppen og vi anbefaler derfor at du sætter dig ind i dens opsætning om muligheder før du tager den i brug.