Gavekort Generelt

Gavekort_intro

Gavekort Features

— Dine kunder får med ordren et link til en pdf-fil indeholdende et pænt gavekort der printes ud. Du kan redigere dette kort.
— Dine kunder kan vælge kun at indløse en del af sit gavekort på én ordre og gemme resten til en senere ordre.
— Du kan gøre det muligt at lade kunden bruge flere gavekort på samme ordre.
— Restbeløb kan gemmes enten på kundens profil, så kunden ikke behøver at holde på gavekortet eller på gavekortet, så kunden ikke behøver huske sin profil (Vælges ved opsætning)
— Du kan administrere udestående gavekort fra en enkel administration, ændre beløb og se omsætning for perioder.

Indhold

Gavekort er større funktionalitet i shoppen og vi anbefaler derfor at du sætter dig ind i opsætningen, så du kan få afklaret mulighederne med gavekort, før du tager funktionaliteten i brug.