Pakkeprodukt

Introduktion

Med pakkeprodukter har du mulighed for, at samle udvalgte produkter i en pakke med en pris som du selv fastsætter uanset, hvad de enkelte produkter er listet til i shoppen. Du kan med andre ord sammensætte forskellige pakker, som er afstemt i forhold til dit produktsortiment med individuelle priser, antal og rabatter.

Bemærk: Pakkeprodukter er en del af Konfiguratormodulet, som er et tilkøb til dit shop-abonnement.

Egenskaber for pakkeprodukter

• Alt undtaget konfiguratorprodukter og gavekort kan tilføjes pakkeprodukter. Det vil sige både master, varianter og simple varianter.
  • Et normalt produkt ændres med flueben til, at være pakkeprodukt, og er på den måde Master, ligesom et produkt med varianter.
  • Indholdet i et pakkeprodukt kan udskrives med designvariablen: [[BundleProducts]]
  • Pakkeprodukter kan tilføjes ordrer via det normale ordreflow og manuelt via administrationen.
  • Pakkeprodukter kan oprettes igennem shoppens administration, via API og import.
  • Rabat sættes direkte på pakken (i modsætning til konfiguratorprodukter).
  • Man kan hente information vedr. pakkeproduktet via API og eksport. Data er inkluderet i webhooks.
  • I feeds vil produktet have Google attributten isbundle.

Sådan gør du

Opret et nyt produkt eller vælg et eksisterende som du ønsker skal ændres til, at være pakkeprodukt. Klik på fanen Pakke og sæt markering ved Dette produkt er en pakke:

Herefter kan du tilføje produkter via knappen nederst på siden:

Søg på de ønskede produkter og sæt markering. Klik på knappen Tilføj for, at tilføje de valgte produkter til pakken:

Du kan efterfølgende ændre antallet af produkter i pakken:

Pakkeproduktets beskrivelse, produktbilleder, pris og evt. rabat indstilles under fanen Generelt som ved et normalt produkt. Husk, at produkter tilføjes til 0-pris og, at prisen defineres på pakken.

Vær opmærksom på

• Vigtigt: Alle produkter tilføjes til 0-pris og prisen defineres på pakken. Det er vigtigt at være opmærksom på, da produkternes originale pris ikke gælder på pakken.
  • Pakkeprodukter kan ikke tilføjes andre pakkeprodukter.
  • Et pakkeprodukt kan ikke være konfigurator.
  • Pakkeprodukter kan ikke benyttes som rabattypen Gratis gave.
  • Pakkeprodukter kan ikke tilknyttes via Åben kurv.

Du finder dokumentationen til Dandomain Webshop her: https://webshop-help.dandomain.dk x