Ekstra felter

Med ekstra felter kan du tilføje flere egenskaber til dine produkter – opstille relevante data som type, produkt dimensioner/mål, ISBN numre osv., som herefter kan benyttes på tværs af produkter i shoppen. Ekstra felter oprettes via Produkttyper. Læs mere om produkttyper her.

Bemærk: Du kan maksimalt oprette 20 ekstra felter.

Sådan gør du

Gå til Produkter > Produkttyper og vælg eller opret den ønskede produkttype. Rediger produkttypen for at tilgå ekstrafelterne som er placeret øverst i oversigten:

Bemærk: Når du definerer ekstra felter under produkttyper, så skal du huske at sætte flueben ud for de ønskede felter i kolonnen Felt aktivt, da indholdet i feltet ellers vil blive slettet når du gemmer dine ændringer. Feltet Felt overskrift kan efterlades tomt hvis du ønsker at benytte et ekstra felt uden titel (husk at sætte markering ved Felt aktivt).

Når du har tilføjet det ønskede antal felter skal de tilføjes produktet. Rediger det ønskede produkt og rul ned til Avancerede indstillinger. Vælg din nyoprettede produkttype i dropdown listen og gem dine ændringer. Klik herefter på knappen Ekstra felter og tilføj det ønskede indhold:

Hvis dit design benytter sig af det avancerede design modul, skal du tilføje en variabel på skabelonen som produktvisningen er baseret på, før du kan se dine ekstra felter på produktet. Du finder skabelonerne under Design > Egne sider. Det er muligt at udskrive samtlige ekstrafelter på produktet ved, at indsætte variablen [[CustomFieldsTable]] i produktkort skabelonen:

Bemærk: Variablen [[CustomFieldsTable]] kan benyttes i på produktkortet og i produktlisten.

Placeringen af variablen bestemmer hvor på produktbladet indholdet vises:

Det er også muligt at indsætte enkelte ekstra felter ved at benytte dedikerede varianter i dropdown listen:

Overskriften [[CustomFieldsXLabel]] og indholdet [[CustomFieldsX]] er opdelt således, at du har mulighed for at indsætte teksterne separat og styre formateringen på produktbladet.

I dette eksempel vises de to ekstra felter under produktbilledet:

Nyttige links

• Læs mere om produkttyper her