Skabeloner

Generelt

Skabeloner kan anvendes både på maillister og i nyhedsbreve. Det er muligt at oprette forskellige skabeloner til nyhedsbreve, tilmeldingsformularer, bekræftelsesmail osv. På billedet kan ses de skabeloner, der er oprettet som standard i DanDomain Maillist. Det er nødvendig at oprette en skabelon for at kunne udsende det samme nyhedsbrev flere gange.

BESKRIVELSE:
Navn Her vises navnet på skabelonen
Type Dette er typen på skabelonen. Nyhedsbrev skabelonen anvendes under menupunktet ‘Nyhedsbreve’, resten anvendes under ‘Maillister’.
Standard Her vises om skabelonen er standard. Hvis en skabelon er angivet til at være standard, vil den blive brugt når man opretter en ny mailliste eller et nyt nyhedsbrev.
Oprettet Her ses dato og tidspunkt for oprettelse af skabelonen.

Søg på skabeloner

Hvis man ønsker at søge efter en bestemt skabelon, gøres dette ved at skrive det ord man ønsker at søge på i det markerede felt. Derefter vælger man om der skal søges på ‘Navn’ eller ‘Alle’. Tilsidst klikker man på ‘Søg’.

Opret skabelon

Hvis man ønsker at oprette en ny skabelon, klikker man på følgende og vælger hvilken type skabelon, man ønsker at oprette:

Man skal dog være opmærksom på at knappen ændre navn alt efter hvilken skabelon der er benyttet tidligere.

Herefter kommer følgende billede frem:

FELT: BESKRIVELSE:
Navn Her angives navnet på skabelonen.
Type Her vælges hviken type skabelon, der skal oprettes.
Brug som standard for ny Hvis der sættes flueben her, vil skabelonen blive benyttet som standard ved oprettelse af nye maillister og nyhedsbreve.
Nulstil Her nulstilles skabelonen til DanDomains standard skabelon for den valgte type.
Dan segmenterings formular Denne opretter en tilmeldingsformular på baggrund af de oprettede segmenter under menupunktet ‘Kontakter’. Denne er kun synlig ved oprettelse af ‘Tilmeld skabelon’.
Gem Når de andre felter er udfyldt, så klik på ‘Gem’ for at gemme skabelonen.

Rediger eksisterende skabelon

Skal man redigere en skabelon, skal der klikkes blot klikkes på den linie, med den skabelon, man ønsker at redigere:

Derefter kommer følgende billede frem:

FELT: BESKRIVELSE:
Navn Her redigeres navnet på skabelonen.
Type Her ændres hviken type skabelon, der er tale om.
Brug som standard for ny Hvis der sættes flueben her, vil skabelonen blive benyttet som standard ved oprettelse af nye maillister og nyhedsbreve.
Nulstil Her nulstilles skabelonen til DanDomains standard skabelon for den valgte type.
Dan segmenterings formular Denne opretter en tilmeldingsformular på baggrund af de oprettede segmenter under menupunktet ‘Kontakter’. Denne er kun synlig ved redigering af ‘Tilmeld skabelon’.
Gem Når de andre felter er udfyldt, så klik på ‘Gem’ for at gemme skabelonen.

Slet skabelon(er)

Man kan slette en enkelt skabelon ved at klikke på  ud for den skabelon, man ønsker at slette.

For at slette flere skabeloner på en gang, skal der sættes flueben ud for de skabeloner, som man ønsker at slette. De er disse felter, der bruges til dette:

Herefter klikker man på  og skabelonerne slettet.