Mediearkiv

Generelt

I mediearkivet administreres de billeder og andre filer, som man anvender i forbindelse med oprettelse af skabeloner og nyhedsbreve:

Upload fil

For at uploade en fil skal man klikke på , hvorefter følgende billede kommer frem:

Her vælger man hvilken fil, som man vil uploade ved at klikke på ‘Gennemse…’. Derefter klikker man på ‘Upload filen’ for at uploade den.

Filen vil altid blive uploadet til den markerede mappe.

Opret undermappe

Ønsker man at oprette en undermappe, skal man blot højreklikke på rodmappen og derefter vælge ‘Ny undermappe’. Nu kommer der et nyt vindue, hvori man skriver navnet på den nye mappe og klikker ‘OK’.

Slet fil

For at slette en fil, skal man højreklikke på den fil, man ønsker at slette og vælge ‘Slet’: