Indstillinger

Under indstillinger er det muligt at se Bruger ID. Dette skal bruges i forbindelse med DanDomain Webshop:

Bruger ID: Dette ID benyttes ved sammenkobling med en DanDomain Webshop. Læs evt mere HER

E-mail: Her bestemmes den administrations email adresse der er tilknyttet mailliste abonnementet

Aktiver MS Outlook kompatibilitet for billeder: MS Outlook ignorerer billededimensioner (bredde og højde), hvis disse dimensioner er angivet som en del af styleattributtet under img tagget. Hvis Outlook skal fortolke dimensionerne korrekt, er det nødvendigt at angive bredden og højden som selvstændige attributter på img tagget.
Disse attributter vil automatisk blive tilføjet/opdateret, når man gemmer sine ændringer.
Vær dog opmærksom på, at dette ikke fungerer, når ens editor viser indholdet som HTML kilde. Skift venligst tilbage til design mode, inden ændrigerne gemmes.

Aktiver Flexkonto: Giver mulighed for at aktivere Flexkonto afregning, hvorved der kan sendes mails udover det loft som det månedlige abonnement tilsiger. Dette sker til en fast stykpris som afregnes per måned. Læs evt mere HER