Indstillinger

Under indstillinger finder du alle håndtagene der får shoppen til at reagere på en bestemt måde.
Under Firmainfo og Site skal der udfyldes kritisk information, som shoppen benytter hele vejen rundt, eksempelvis lige fra hvad domænenavn du viser til kunden,
til hvad firmaadresse der vises på de ordrebekræftelser der bliver sendt til kunden.

Længere nede af listen finder du også en liste over hvad lande du ønsker at handle med,
og mulighed for at oprette de betalings og forsendelsesmetoder der skal kunne benyttes af kunderne.

Benyt menuen i det fremhævede felt til at vælge underside