Ændre kontakt E-mail, hvor i sender koder mm. til, men, hvordan gør jeg ?

For at ændre din kontakt mail hos os, kan du logge ind i kundecentret > Kundecenter adgang <
Har du glemt koden til kundecentret kan du finde guide til dette  > HER <

Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn
Dernæst klikker du på “Min Konto”

Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på pennen ude til højre og så redigere dine oplysninger herunder din kontakt mail.