WordPress sikkerhed

Hvis du har din egen WordPress Blog så anbefaler vi følgende plugin for din sikkerheds skyld:

iThemes Security: https://wordpress.org/plugins/better-wp-security/
Dette plugin tilbyder let og effektiv sikring af dit WordPress site. Der er oceaner af detaljer, som hjælpe med at sikre dine data og samtidig holder dit site optimeret.
Jo flere der sikrer deres WordPress, jo bedre performance kan DanDomain levere på serverne, eftersom færre blogs risikerer at blive kompromitteret.

Vigtigt!: Disse plugin er produceret af tredje part, hvorfor DanDomain ikke kan tage det endelige ansvar for deres funktionalitet.