WordPress sikkerhed

Hvis du har din egen WordPress Blog så anbefaler vi følgende plugins for din sikkerheds skyld:

iThemes Security: https://wordpress.org/plugins/better-wp-security/
Dette plugin tilbyder let og effektiv sikring af dit WordPress site. Der er oceaner af detaljer, som hjælpe med at sikre dine data og samtidig holder dit site optimeret.
Jo flere der sikrer deres WordPress, jo bedre performance kan DanDomain levere på serverne, eftersom færre blogs risikerer at blive kompromitteret.

WordPress Plugin Performance Profiler (P3): https://wordpress.org/plugins/p3-profiler/
Dette plugin kan barbere flere sekunder af din loadtid på din blog. Det kan scanne bloggen igennem og fortælle præcis hvilke plugins, der forårsager lang loadtid. På den måde kan du hurtigt finde frem til synderen og deaktivere den.

Vigtigt!: Disse plugin er produceret af tredje part, hvorfor DanDomain ikke kan tage det endelige ansvar for deres funktionalitet.