Opret din første aftale/begivenhed

For at oprette din første aftale/begivenhed skal du først klikke på Menu.

Dernæst klikker du på Aftaler.

Herfra får du adgang til Kalenderen, som er tom, indtil du opretter din første booking.

Klik på Services.

Dernæst på Tilføj tjeneste.

Her vælger du, hvilken type service du ønsker at oprette, og hvilket navn den skal have.

Vælger du Aftale, kan du vælge varighed på aftalen (fx en konsultation).

Vælger du Begivenhed, kan du vælge max kapacitet på begivenheden (fx en workshop).

Herefter kan du uploade et PDF-dokument, som dine kunder kan downloade. Når de modtager bekræftelsesmailen, vil der være en download-knap, hvorfra de kan downloade filen.

Du kan levere din tjeneste på 3 måder:

1 – Online – hvis kunden deltager online

2 – Hos virksomheden – hvis kunden deltager fra din virksomhedsadresse

3 – Andet – hvis kunden deltager ud fra de instrukser, du angiver i vejledningen

Uanset hvordan du leverer din tjeneste, bliver oplysningen (link, adresse, instruks) delt med kunden i bekræftelsesmailen.

En tjeneste kan være Offentlig eller Ikke vist. Ikke-viste tjenester er skjult på dit websted, men kunderne kan stadig booke dem, hvis du sender dem linket.

Du kan vælge, om du vil tage betaling for din service. For at tage imod betaling skal du tilføje mindst én betalingsmetode (fx bankoverførsel eller PayPal).

Er der informationer, du vil tilføje i bekræftelsesmailen, kan du gøre det her.

Endelig vælger du, om dine kunder skal booke servicen forud (op til 24 timer), så du bedre kan planlægge din tid, og/eller om du vil indlægge en pause mellem de enkelte aftaler.

Til slut trykker du på Gem.