Betaling af faktura

Du kan betale din faktura direkte via vores kundecenter tryk her for at komme til siden  > Kundecenter adgang <

1. Når du er komme ind på vores  Kundecenter side tryk på “Betal faktura
  2. Så skal siden bruge følgende information før du kan betale
    – Kontonummer (DD**********)
    – Fakturanummer

3. Når du har tastet de rigtige informationer kommer du videre til betalings vinduet
  4. Indtast herefter dine kort oplysninger og Gennemfør betalingen