Betaling af faktura

Du kan betale din faktura direkte via vores kundecenter tryk her for at komme til siden  > Kundecenter adgang <

1. Når du er komme ind på kunde center siden tryk på “Betal faktura”
  2. Så skal siden bruge dit Kontonummer (DD**********) og Fakturanummer
  3. Når du har tastet de rigtige informationer kommer du videre til betalings vinduet
  4. Indtast herefter dine kort oplysninger og Gennemfør beatlingen