Installer plugins i WordPress

Du kan her se en kort gennemgang af hvordan du installerer et plugin i dit WordPress.

Punktet findes i din WordPress under Plugins ude til venstre i din WordPress administration.

1 – Log ind i din WordPress admin side fks http://ditdomænenavn.dk/wp-admin

2 – Vælg Plugins –> (Add new)

3 –  Så kan du søge efter det ønskede plugin og installere det i din wordpress.

4 – Husk at aktivere plugin’et efter du har hentet det.

Skulle der ske noget med din WordPress, efter du har installeret et plugin, der gør at din side ikke virker længere.
Du kan via dit kundecenter hos os kunne slå det enkelte plugin fra igen (deaktivere), vær dog opmærksom på at nogle plugins påvirker dit design også.

1 – Log ind i dit kundecenter via vores hjemmeside

2 – Tryk på det ønskede produkt, typisk et af vores Linux Webhoteller

3 – Nu i menuen til venstre har du et punkt der hedder WordPress

4 – Under de forskellige punkter i WordPress kategorien, vil du skulle ned til “Plugins”
her vil du have en liste over de plugins der ligger i WordPress, og så kan du se status for de enkelte plugins og her vil du så skulle vælge det plugin du ønsker at deaktivere.