Hvad gør jeg hvis min wordpress er hacket

Der er nogen få ting som du selv kan gøre.

BEMÆRK DANDOMAIN YDER IKKE SUPPORT PÅ DETTE.

1: Du downloader din hjemmeside med et Ftp program og scanner den igennem med et antivirus program,
og fjerner de skadelige filer.
Du kan fx. anvende FileZilla til at downloade din hjemmeside med.

I FileZilla skal du logge ind med ditdomænenavn.dk i hostnavn og i brugernavn skal du bruge dit Ftp brugernavn og i password skal du bruge
dit Ftp password. Dit Ftp brugernavn og password kan du finde inde i kundecenter https://kundecenter.dandomain.dk/ og under mine produkter
og under Fx. Webløsning og under produktoplysninger.

Når din hjemmeside er downloadet, så kan du hente et program som der gør din pc en webserver, dette kan findes her

2: Når du har installeret Wamp server og kopieret din wordpress ind, så vil du kunne tilgå din wordpress side lokalt, og du vil kunne installere diverse sikkerheds plugins som kan findes her

Disse sikkerhesplugings som du vil kunne finde ovenfor, vil kunne scanne din wordpress.

Har du ikke mulighed for dette kan vi tilbyde at vores samarbejdspartner kontakter dig og at I løser udfordringen sammen.
Ønsker du at vores samarbejdspartner skal kontakte dig bedes du venligst sende os en mail på dette på support@dandomain.dk eller kontakte os på
telefonnummer 87 77 90 45

Du kan undgå at udfordringen opstår igen ved at være opmærksom på at opdatere dine plugins til Fx. WordPress
og installere antivirus og antispam plugins.