Overdragelse (ejerskifte)

1. Log ind i DanDomain Kundecenter
  2. Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn
    Dernæst klikker du på “Min Konto”
  3. Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på punktet overdragelse
  4. Så vælger du “Hent formular” , så vil din computer hente en PDF fil. Denne skal udfyldes og sendes retur til os
  5. For at sende den retur til os vælger du vores kontakt ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside, eller i dit kundecenter.
  6. Så klikker du på clipsen og sender filen til os.