Opsæt videoopkald til aftaler/begivenheder i Booking

Tilbyder du ydelser online, kan du i denne guide se, hvordan du opsætter videoopkald til dine begivenheder eller aftaler.

Første skridt er at finde vej til fanen Videoopkald (Menu -> Aftaler -> Indstillinger -> Videoopkald)

Herfra kan du (hvis du har en konto i forvejen i forvejen) forbinde Booking til enten:

• Google Meet (standard)
  • Microsoft Teams
  • Zoom
  • GoToMeeting

Google Meet

Bruger du Google Calendar til at håndtere dine bookings, er Google Meet sat op som standard. Opretter du en online event eller aftale, modtager kunden altså automatisk et link fra Google Meet ved tilmelding.

Microsoft Teams/Zoom/GoToMeeting

For at forbinde til én af ovenstående leverandører klikker du på Opsæt videoopkald.

Dernæst vælger du, hvilken videoopkaldsleverandør du vil forbinde til, og gennemfører dennes loginprocedure.

Som en del af opsætningen bliver du bedt om at forbinde din videoopkaldsleverandør til Cronofy. Ved at gøre det kan Booking automatisk se, tilføje og slette bookinger fra din kalender.

Når du har gennemført ovenstående trin, vil du kunne vælge videoopkaldsleverandøren, når du tilføjer en ny tjeneste, der foregår online.

Linket til tjenesten vil automatisk blive føjet til dine bookinger – og dine kunders bekræftelsesmails.