Hvordan forbinder jeg til min MSSQL database?

For at forbinde til din MSSQL database, skal du først have installeret Microsoft SQL Server Management Studio 17. Det fungerer ikke med tidligere versioner, da alle vores MSSQL servere kører version 2016.

Du kan hente det gratis her:  Download SQL Server Management Studio

Alle oplysningerne til databasen kan du finde via DanDomain kundecentret.

Server Type: “Database Engine”
I “Server name:” skal du skrive serverens navn, eksempelvis mssql***.dandomain.dk.
“Authentication” skal stå til “SQL Server Authentication“.
“Login:” Er dit brugernavn til databasen.
“Password:” Er adgangskoden til databasen.