SQL Server management Studio opsætning (Database værktøj til MS SQL 2005)

Denne vejledning omhandler tilslutning til MSSQL Database fra
SQL Server Management studio 2005. Følg vejledningen nøje punkt for punkt.

Du kan eventuelt udskrive vejledningen ved at trykke på printeren.

1. Åben SQL Server Management

SQL Server Management guide pic 1

2. Udfyld som nedenfor. Vær opmærksom på server navnet, skal modsvare informationen du har i dine abonnementsoplysninger fra DanDomain A/S

SQL Server Management guide pic 2

3. Efter Tryk på Connect vil du være tilsluttet din SQL database.

SQL Server Management guide pic 3