Send mail via WordPress

Dan Domain tager intet ansvar for nedenstående virker og har ikke support på WordPress. Dog burde dette virke for de fleste:

1. Login ind i dit WordPress kontrolpanel
  2. Vælg Plugins og [Tilføj nyt]
  3. Søg efter fx. Easy WP SMTP
  4. Tryk på [Installere nu] ud for Easy WP SMTP
  5. Tryk på [Aktiver]
  6. Tryk på [indstillinger] ud for Easy WP SMTP
  7. Indtast oplysningerne:
    • From Email Address: Indtast den e-mailadresse e-mailen skal sendes fra.
    • From Name: Det navn der skal står som afsender.
    • SMTP Host: mail.ditdomæne.dk
    • SMTP Host: Hvis du har Hosted Exchange skal du skrive mail.outlookmail.dk
    • SMTP Host: Hvis du har Office365 skal du skrive smtp.office365.com
    • Type of Encryption: TLS
    • PORT: port nummer skal stå til 366 Hvis du har en Pop3 e-mail konto. Og 587 Hvis du har Hosted Exchange eller Office 365
    • SMTP Authertication: YES
    • Username: Brugernavn til e-mail konto.
    • Password: Password til e-mail konto.

VIGTIGT: Afsender e-mail adressen skal være oprettet som e-mailkonto på dit domæne.

8. Klik [Save Changes]
  9. Test af e-mail afsendelse virker, ved at skrive din email adresse ind i to-feltet, udfyld emne og beskedfeltet. Tryk Send Test Email.
  10. Det er nu opsat til at sende emails.